1. Ajánlak Group Bővebben a cégről

Tisztelettel köszöntöm!

Deli Gábor Építész és Okleveles Építőmérnök vagyok az Ajánlak Group alapítója és társtulajdonosa. Az építőiparban cégvezetőként 34 évet töltöttem el ezeddig. Engedje meg, hogy röviden honlapunk segítségével, bemutassam az Ajánlak Group tevékenységét és életre hívásának okát.

Először közelítsük meg megrendelői szemszögből.

Mit is keresnek leendő ügyfeleink? Először is kivitelezőt, szakembert, valamint szolgáltatót, aki megvalósítja számukra építési szándékukkal összefüggő elképzeléseiket. Nem utolsó sorban a következő lassan már utópiának tűnő elvárások szerint.

  • Szavahihető
  • Megbízható
  • Munkájára igényes
  • Kiszámítható
  • A vállalt határidőket betartó
  • Minőségi munkát végző
  • Leinformálható

Az Ajánlak Group leendő ügyfeleinek szeretne és igyekszik mindig a fenti ismérvek megtartása mellett szolgáltatni, amit úgy igyekszik elsősorban elérni, hogy egy igen komoly előminősítésen keresztül veszi fel tagjait cégcsoportjába, ahol a tagság nem hogy nem mindenki számára megengedett, vagy kötelező mint egyes kamaráknál, hanem kiváltság hisz a tagok egy elit vállalkozói csoporthoz tartozhatnak ahol a jóhírnév az egyik legfontosabb.

Nézzük most csoporttagjaink szemüvegén keresztül.

Csoportunk tagjai a cégek, egy olyan elit vállalkozói csoporthoz tartozhatnak, ahol gyors és dinamikus, kiszámítható fejlődést érhetnek el a tagok, akik erősítik egymást, összetartanak, és „együtt dolgoznak”.  Tehát a dinamikus fejlődést szervezetségünk, és közös céljaink garantálják. A csoport tagságot csak korlátozott számban, de országos lefedettséggel szakmákra bontva hozzuk létre, hogy egymás érdekköreit tiszteletben tartva jól tudjunk egymással fuzionálni, együtt működni.  Közös marketing tevékenységet folytatunk, ami elengedhetetlen, és egyben sikereink elérésének alapköve. Ciklikusan csoportkonferenciákat tartunk online és személyes jelenlét biztosításával, kerekasztal beszélgetések formájában, ahol meghatározzuk közös céljainkat, értékeljük a múltat és jelent, döntéseket hozunk cselekvési tervet készítünk és megállapodunk a jövő kapcsán. Zártkörű vállalkozói találkozókat szervezünk, ahol ötleteinket lehetőségeinket megoszthatjuk egymással így ezáltal extra profitra tehetünk szert. Lehetőségeink ezek által szinte korlátlanok.

Működési irányelveink:

“Az adott szó mindenekelőtt.”

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Ajánlak Group